Skoči na vsebino
Logo: I feel Slovenia

Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica

Institute of agriculture and forestry Nova Gorica

Slika kozarci

Analiza vina

Slika analize

Analiza tal

Slika img_2088

Sadne sadike

Slika usesne_znamke

Ušesne znamke

Slika Plemenski bik - limuzin

Plemenski biki

Slika vse-za-sirarstvo

Vse za sirarstvo

Slika mlekosplet

Analize mleka

Slika racunovodske

Računovodske storitve

Slika poslovne-storitve

Poslovne storitve

Slika vloge-in-obrazci

Vloge in obrazci

Slika basket full of cherries

Ponudba sadja

OBNOVITVENO usposabljanje za izvajalce ukrepov FFS

dne 24.01.2022

Kraj: Sežana

Lokacija: Sežana

VABILO NA NADALJNJE USPOSABLJANJE

za izvajalce ukrepov varstva rastlin

Kot izvajalec ukrepov varstva rastlin ste pridobili potrdilo o pridobitvi znanj za ravnanje s fitofarmacevtskimi sredstvi -  izkaznico, ki vam je bila izdana za obdobje 5 let.  Na podlagi veljavne zakonodaje s področja fitofarmacevtskih sredstev se veljavnost izkaznice podaljša, če se imetnik izkaznice udeleži nadaljnjega usposabljanja pred iztekom veljavnosti. Zato vas vabimo na

4 - urno nadaljnje usposabljanje

za izvajalce ukrepov varstva rastlin -

v ponedeljek, 24. januar 2022  ob 16.00 uri

v predavalnici Šolskega centra Srečka Kosovela, Stjenkova 3,Sežana

PRIJAVNICA: Prijavnica-OBNOVITVENI-FFS-24-01-2022-Sežana.pdf

Vabimo vas, da se na usposabljanje prijavite čim prej, saj je število mest omejeno na največ 40 slušateljev  zaradi sedanjih COVID -19 ukrepov  ( sicer lahko največ 60 slušateljev ) . Prijave sprejemamo do zasedbe mest oziroma  najkasneje 5 dni pred izvedbo usposabljanja. Predavatelj :  Majda Brdnik  in Elena  Štendler

Prijavite se lahko na tri načine:

1. Prijavnico  z dokazilom o plačilu (vpisani vsi zahtevani podatki – s tiskanimi črkami, podpis) oddate na sedežu izpostave oddelka za kmetijsko svetovanje Sežana, Sejmiška 1a, 6210 Sežana.

2. Prijavnico z dokazilom o plačilu (vpisani vsi zahtevani podatki – s tiskanimi črkami, podpis) pošljete po pošti na naslov izpostave oddelka za kmetijsko svetovanje Sežana, Sejmiška 1a, 6210 Sežana.

3. Prijavnico z dokazilom o plačilu (vpisani vsi zahtevani podatki – s tiskanimi črkami, podpis) pošljete po elektronski pošti na izpostavo oddelka za kmetijsko svetovanje Sežana milena.stolfa@go.kgzs.si. V tem primeru na usposabljanje prinesite originalno prijavnico in dokazilo o plačilu.

Cena usposabljanja je 29,28 € z DDV.  Znesek za NADALJEVALNI TEČAJ FFS obvezno poravnajte pred pričetkom tečaja na naslov:

Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica, Pri hrastu 18, 5000 Nova Gorica,

transakcijski račun: SI56 0110-0603-0235-020 sklic 123, koda namena: GDSV

Dokazilo o plačilu dostavite istočasno s prijavnico na enega od zgoraj navedenih načinov.

 

Na tečaj dne 24. 1. 2022 prinesite vašo izkaznico - potrdilo iz fitomedicine - izkaznico začasno oddate, ker bodo na KGZS-Zavod GO vnesli datum podaljšanja veljavnosti za pet let.

Opozarjamo vas , da bo po datumu izteka veljavnosti vaša izkaznica neveljavna in da je po tem datumu ne bo več možno podaljšati, pač pa bo potrebno ponovno opraviti osnovno usposabljanje (15-urni tečaj s pisnim preverjanjem znanja). Nadaljnje usposabljanje lahko naredite leto dni pred iztekom in se šteje  veljavnost  5 let od  datuma izteka.

Obnovitveni 4-urni tečaj morajo opraviti tudi tisti, ki so izkaznico prejeli na osnovi izobrazbe. Kmetijsko gozdarski zavod Nova Goricahttp://www.kmetijskizavod-ng.si/  je razpored izvajanja usposabljanj na še drugih lokacijah.

Za vse ostale informacije smo vam na voljo na izpostavi oddelka za kmetijsko svetovanje Sežana, Sejmiška 1a,6210 Sežana,  telefonska številka 05/ 7312850 ali 7312856 in 031/323191, e-naslov   milena.stolfa@go.kgzs.si ; majda.brdnik@go.kgzs.si.

Za udeležbo na usposabljanju bo potrebno upoštevati takrat veljavne omejitvene pogoje in priporočila NIJZ,

sedaj velja pogoj PCT- prebolel, cepljen , testiran.

Na tečaj pridite le, če nimate znakov okužbe dihal (npr. nahod, kašljanje, povišana telesna temperatura, bolečine v žrelu, mišicah…). V prostorih šole je potrebno vzdrževati medsebojno razdaljo vsaj 1,5 metra, nositi masko ter upoštevati higieno kihanja in kašlja. Ob vstopu v prostore šole si je treba razkužiti roke.

V primeru spremenjenih  razmer  zaradi COVID-19 v   januarju 2022, bomo morali izvedbo tečaja prilagoditi takratnim razmeram.

Lepo pozdravljeni !

Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica, Izpostava oddelka za kmetijsko svetovanje Sežana

';