Skoči na vsebino
Logo: I feel Slovenia

Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica

Institute of agriculture and forestry Nova Gorica

Slika svetujemo

Svetujemo, pomagamo, rešujemo

Slika tradicija

Tradicija, znanje, kakovost

Slika načrtujemo

Načrtujemo skupno prihodnost

Slika rast

Rast je pot do cilja

Slika začne

Tu se vse začne

Slika prihodnost

Zremo v prihodnost

Slika lokalno

Živimo globalno, uživajmo lokalno

Vabljeni na delavnico za vpis vaše ponudbe pridelkov in izdelkov na portal Dobrote slovenskih kmetij - 10.11.2022

datum: 03.11.2022

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju s Kmetijsko gozdarskimi zavodi organizira delavnice za vpis vaše ponudbe pridelkov in izdelkov na portal Dobrote slovenskih kmetij.

V čem se portal Dobrote slovenskih kmetij razlikuje od že obstoječih? Baza podatkov portala je združljiva z različnimi sistemi, ki omogočajo predstavitev ponudbe. Sodelujočim kmetijam se tako odpirajo različne možnosti za prodajo v javne zavode, zadruge ter HORECA sisteme. Na vašo željo, ki jo boste označili ob vpisu v bazo portala, bodo tako podatki o vaših izdelkih posredovani različnim prodajnim sistemom.

Poleg tega portal omogoča razvrstitev živil po oznakah višje kakovosti in priznanjih ocenjevanj Dobrote slovenskih kmetij. Sodelovanje je za kmetije brezplačno, pogoj za vpis je, da so živila pridelana in predelana na slovenskih kmetijah.

Naš cilj je, da zgodba portala zaživi, da nam skupaj, tako pridelovalcem kot porabnikom, uspe ustvariti nov način razumevanja pomena trajnostno usmerjenega dela kmetov in pridelave domače hrane v neposredni bližini. Hrane najvišje kakovosti, ki za pot od njive ali hleva do kuhinje potrebuje čas merjen v urah in minutah, ne pa v tednih in morskih miljah. Prebuditi zavedanje, da je najboljše blizu.

Zato vas vabimo da se dne 10.11.2022 ob 10. uri, v prostorih Kmetijsko gozdarskega zavoda Nova Gorica, v ''Stari šoli'', Pri hrastu 18 v Novi Gorici, udeležite delavnice, kjer boste lahko neposredno v aplikacijo vpisovali vaše  podatke o ponudbi. Delavnico bosta izvedli ga. Klara Otoničar iz Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenija in ga. Barbara Brodnjak iz Kmetijsko gozdarskega zavoda Ptuj.

S seboj prinesite prenosne računalnike. Če jih nimate nas obvestite, da jih mi priskrbimo. V prilogi vam pošiljamo excel izpis tabel, katere podatke boste potrebovali za vpis ponudbe.

Prosimo, da nam vaše sodelovanje obvezno potrdite do torka, 8.11.2022, na naslov srecko.horvat@go.kgzs.si

Vabljeni.

PRILOGE: