Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica

Institute of agriculture and forestry Nova Gorica

svetujemo

Svetujemo, pomagamo, rešujemo

tradicija

Tradicija, znanje, kakovost

načrtujemo

Načrtujemo skupno prihodnost

rast

Rast je pot do cilja

začne

Tu se vse začne

prihodnost

Zremo v prihodnost

lokalno

Živimo globalno, uživajmo lokalno

V Košani bomo predstavili spomladanska opravila v sadovnjaku

datum: 10.04.2018

Vabimo vas na delavnico z naslovom " Spomladanska opravila v sadovnjaku ", ki bo v četrtek, 12. aprila 2018 ob 12.20 na Osnovni šoli Košana, Dolnja Košana 61, v njihovem šolskem sadovnjaku.

Opravila v sadovnjaku bosta praktično prikazali in predstavili naši sodelavki, Irena Vrhovnik, svetovalka specialistka za sadjarstvo in Danijela Volk, terenska svetovalka. Glede na njune bogate sadjarske izkušnje ju boste lahko tudi marsikaj povprašali.

Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica  je bil uspešen na razpisu LAS med Snežnikom in Nanosom za  sofinanciranje operacij v okviru Strategije lokalnega razvoja in sicer kot partner v projektu Užitni in čutni parki. Projekt je namenjen kvalitetnejšemu življenju prebivalcev, medgeneracijskemu izobraževanju v smeri samooskrbe in trajnostnega razvoja podeželja na področju občin Postojna, Pivka in Ilirska Bistrica.

Projekt predvideva tudi serijo praktičnih delavnic in predavanj v smeri načrtovanja in vzdrževanja raznih nasadov, ki jih bo izvedel Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica. Ker je projekt neprofiten, je tudi ta delavnica za udeležence brezplačna.

Vljudno vabljeni!

 

Vabilo Košana delavnica Spomladanska opravila v sadovnjaku Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica.pdf

logo LAS med Snežnikom in Nanosom