Dobra higienska praksa v pridelavi in predelavi kmetijskih pridelkov
datum: 16.06.2022
Znanje in usposobljenost zaposlenih, ki pri delu prihajajo v stik z živili, je eden ključnih elementov vsakega sistema dobre higienske prakse. Dobra higienska in proizvodna praksa pa sta osnova za pridelavo in predelavo varnih proizvodov.
Usposabljanje, na katerem boste izvedeli več o tem ter tudi o osnovah HACCP sistema, bo vodila dr. Karmen Bizjak Bat, svetovalka specialistka za predelavo živil pri Kmetijsko gozdarskem zavodu Nova Gorica.
Na spletni seminar se lahko prijavite preko naslednje povezave:
https://us06web.zoom.us/webinar/register/9016552945599/WN_8cFR0-jeR0-B46rD5SokBg
Po uspešni prijavi boste na vaš e-naslov prejeli potrditveno sporočilo s povezavo za udeležbo na spletnem seminarju. Naprošamo vas, da se na e-usposabljanje vključite pravočasno, priporočamo 5 do 10 minut pred navedeno uro pričetla.
Udeležba na spletnem seminarju je brezplačna. Po izvedenm seminarju udeleženci prejmejo potrdilo o udeležbi.
Dodatne informacije:
Karmen Bizjak Bat (tel: 030 317 686; e-pošta: )
Vljudno vabljeni!
Vabilo v pdf obliki je na voljo TUKAJ.