Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica

Institute of agriculture and forestry Nova Gorica

svetujemo

Svetujemo, pomagamo, rešujemo

tradicija

Tradicija, znanje, kakovost

načrtujemo

Načrtujemo skupno prihodnost

rast

Rast je pot do cilja

začne

Tu se vse začne

prihodnost

Zremo v prihodnost

lokalno

Živimo globalno, uživajmo lokalno

VABILO NA OKROGLO MIZO »SLOVENSKA VOLNA«

datum: 16.05.2022

KGZ Nova Gorica vas vljudno vabi, da se nam v okviru projekta WOOL pridružite na okrogli mizi na temo lastnosti, priložnosti, razvoj in ohranitev slovenske volne, ki bo potekala v torek, 24. maja 2022 s pričetkom ob 15. uri v Viteški dvorani Oddelka za zootehniko (Groblje 3, Domžale).

image001  __institutional_logo_string

Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica organizira v okviru projekta WOOL (Volna kot izjemna priložnost za razvoj) okroglo mizo na temo slovenske volne. V okviru organiziranega dogodka se bomo dotaknili tematike slovenske volne skozi pogovor o njenih lastnostih, priložnostih ki jih nudi, možnostih za razvoj ter izboljšavo njene kakovosti in raznolikih pristopov za ohranitev njenega avtohtonega karakterja skozi sodobne smernice.

Projekt WOOL je transnacionalni projekt, ki se izvaja v okviru jadransko-jonskega programa sodelovanja in je sofinanciran s strani Evropske unije iz evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

Okrogla miza bo potekala v živo in tudi preko spletne platforme ZOOM, do katere lahko dostopate preko sledeče povezave: https://us06web.zoom.us/j/84213592412.

 

Vljudno vas naprošamo, da nam udeležbo predhodno potrdite na elektronski naslov ali po telefonu na: / 05 33 51 235  ali / 05 33 51 220.