Skoči na vsebino
Logo: I feel Slovenia

Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica

Institute of agriculture and forestry Nova Gorica

Slika svetujemo

Svetujemo, pomagamo, rešujemo

Slika tradicija

Tradicija, znanje, kakovost

Slika načrtujemo

Načrtujemo skupno prihodnost

Slika rast

Rast je pot do cilja

Slika začne

Tu se vse začne

Slika prihodnost

Zremo v prihodnost

Slika lokalno

Živimo globalno, uživajmo lokalno

Zaključili smo zbiranje prijav kmetovalcev za udeležbo NA DALJAVO na obveznih usposabljanjih za izvajanje ukrepa KOPOP za leto 2020

datum: 05.11.2020

Zaradi preprečevanja širjenja nalezljive bolezni COVID-19 se je v letošnjem letu mogoče rednih usposabljanj za izvajanje ukrepov KOPOP 2020 udeležiti tudi na daljavo s pomočjo računalnika in spletne aplikacije ZOOM (on-line).

Nosilce kmetij, ki so vključeni v ukrep KOPOP, in so ob vnosu Zbirne vloge posredovali kontaktne podatke (mobilna številka, e-naslov), smo v preteklem tednu s sporočilom seznanili, da je na spletni strani Kmetijsko gozdarskega zavoda Nova Gorica objavljeno obvestilo o letošnji izvedbi obveznih rednih usposabljanj KOPOP.

Med 29. oktobrom in 4. novembrom 2020 smo s prijavnim obrazcem na naši spletni strani zbirali prijave kmetij, ki so zainteresirane za udeležbo na usposabljanjih na daljavo. Našemu povabilu se je odzvalo 40 % obveščenih kmetij. S takšnim odzivom smo zelo zadovoljni.

Podrobnejša navodila o izvedbi spletnega usposabljanja na daljavo boste vsi, ki ste se prijavili na usposabljanje na daljavo, prejeli na vaš elektronski naslov.

Tisti, ki se niste odločili ali pa nimate možnosti spremljati usposabljanja preko računalnika na daljavo, boste prejeli strokovno gradivo na dom po navadni pošti in se boste z vsebino usposabljanj za ukrep KOPOP seznanili sami.

O poteku usposabljanj vas bomo obveščali tudi na naši spletni strani.

prp-ekszrp-eivp-1banners_ministrstvo.png kgzng