Dobra higienska praksa v pridelavi in predelavi kmetijskih pridelkov
maj 2021
po |
to |
sr |
če |
pe |
so |
ne |
| | | | | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 | | | | | | |
Dobra higienska praksa v pridelavi in predelavi kmetijskih pridelkov dne 19.05.2021
Kraj: Spletno usposabljanje
Lokacija: SPLETNA APLIKACIJA ZOOM
Organizator: Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica
Znanje in usposobljenost zaposlenih, ki pri delu prihajajo v stik z živili, je eden ključnih elementov vsakega sistema dobre higienske prakse. Dobra higienska in proizvodna praksa pa sta osnova za pridelavo in predelavo varnih proizvodov.
Usposabljanje, na katerem boste izvedeli več o tem ter tudi o osnovah HACCP sistema, bo vodila dr. Karmen Bizjak Bat, svetovalka specialistka za predelavo živil pri Kmetijsko gozdarskem zavodu Nova Gorica.
Prijavite se lahko preko povezave:
https://zoom.us/webinar/register/4716209077712/WN_uhpRkOVmSRGXsvDccj_sjQ
Vabilo je na voljo TUKAJ.