Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica

Institute of agriculture and forestry Nova Gorica

kozarci

Analize vina

analize

Analize zemlje

img_2088

Sadne sadike

usesne_znamke

Ušesne znamke

Plemenski bik - limuzin

Plemenski biki

vse-za-sirarstvo

Vse za sirarstvo

mlekosplet

Analize mleka

racunovodske

Računovodske storitve

poslovne-storitve

Poslovne storitve

vloge-in-obrazci

Vloge in obrazci

basket full of cherries

Ponudba sadja

Delavnica DOMAČA PREDELAVA SADJA V SOK, KIS IN SUHO SADJE

november 2019
po to sr če pe so ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

dne 06.11.2019

Kraj: Prem

Lokacija: Prem

Organizator: KGZ Nova Gorica, KGZ Novo mesto

Vabilo na delavnico

 

DOMAČA PREDELAVA SADJA V SOK, KIS IN SUHO SADJE

 

v sredo, 6. novembra 2019 od 9.00 do 13.00 ure,

 

na Turistični kmetiji Ivankotovi, Prem 65, 6255 Prem.

 

 

V uvodnem delu bo specialist za sadjarstvo in predelavo sadja, g. Martin Mavsar, univ.dipl.inž.agr. predstavil tehnologijo predelave sadja v sok in kis, koordinatorka za kmečko družino in dopolnilne dejavnosti, ga. Tatjana Kmetič Škof, univ.dipl.inž.agr. pa tehnologijo sušenja sadja. V nadaljevanju si bomo pogledali praktični prikaz, kjer vas bomo seznanili s postopki pranja, mletja, stiskanja, pasteriziranja in polnjenja v steklenice. Prav tako bomo predstavili postopke sušenja sadja.

 

 

Zaradi lažje izvedbe so potrebne prijave do vključno ponedeljka
4.11.2019 pri Mirjam Furlan,  05 71 41 895, mirjam.furlan@go.kgzs.si

 ali pri Srečku Horvatu  031 666 143, srecko.horvat@go.kgzs.si.

                                                                            

 

Delavnica se izvaja v okviru javnega kmetijskega svetovanja, v sodelovanju s strokovnjaki KGZS - Zavod Novo mesto in je brezplačna.

 

 

                                                                  Vljudno vabljeni!

 

 

 

Mirjam Furlan.inž. agr., svetovalka za KDDD      

Srečko Horvat univ.dipl. inž.zoot., koordinator za KDDD        

';